A rămas pe drumuri după ce i-a murit concubina!

A rămas pe drumuri după ce i-a murit concubina!

A rămas pe drumuri după ce i-a murit concubina!

Miercuri seara, poliţiştii şi cadrele de la Ambulanţă au fost solicitate să intervină la blocul 6 din Câmpulung, unde o bătrână de 67 de ani a fost găsită decedată de concubinul ei cu 11 ani mai tânăr.

Femeia, locuia într-un apartament social, acordat de Primăria Câmpulung. Alături de femeie, de ani buni, a venit un bărbat care, are casă, însăn nu are niciun venit, aşa că nu are apă, gaze sau lumină.

Aşadar, bărbatul a ales să locuiască cu femeia, pentru un trai mai bun. A avut ce mânca şi ce să bea ani buni, iar din decembrie, a trebuit să aibă grijă şi de concubina lui, pentru că femeia, se îmbolnăvise şi nu se mai putea da jos din pat.

Miercuri, după amiază, bărbatul a plecat la un magazin de cartier, situat la câteva blocuri, să-şi cumpere câteva ţigări. După scurt timp, când a revenit acasă, a găsit-o pe concubina sa decedată.

Omul, speriat, a cerut ajutor vecinilor şi la faţa locului au sosit şi cadre de la Ambulanţă şi Poliţiştii.

„Am lăsat-o acasă câteva minute. M-am dus la magazin aici peste drum să iau două ţigări. Am ajuns repede acasă şi era moartă. Ea e bolnavă din decembrie, de atunci nu s-a mai dat jos din pat. Am dus-o eu de două ori la medicul de familie, dar atât. Ea acum, zăcea, şi ca să o pot îngriji nu îi mai puneam haine, doar o acopeream cu pătură. E apentru că zăcea a făcut şi bube pe ea”, spune concubinul acesteia.

Pe trupul femeii se formaseră escare, asta de la faptul că bătrâna a zăcut mult, iar îngrijirea ei era una precară.

Trupul neînsufleţit a fost transferat la SML pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Totodată, verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia.

About The Author

Related posts