Accidente în Muscel! O bătrână a ajuns la spital şi un autoturism a fost distrus complet!

Tamponări pe raza de competenţă a poliţiştilor Biroului Rutier Câmpulung. Cauza, neadaptarea vitezei la condiţiile de drum şi traversarea prin loc nepermis şi fătă să se asigure!

Primul eveniment rutier s-a produs în jurul orei 8.00 pe DN 73, pe raza comunei Schitu Goleşti, sat Lăzăreşti. Aici a avut loc o autoaccidentare. Un conducător auto din comună, Ionuţ Mihai, se deplasa cu autoturismul spre Piteşti. Într-o curbă la dreapta, acesta a pierdut controlul volanului, asta din cauza carosabilului ud şi alunecos. A intrat într-un cap de pod, într-un stâlp, în ţevile celor de la Distrigaz şi a dărâmat şi gardul unei proprietăţi.

Conducătorul auto a scăpat fără vătămări corporale, în schimbă a făcut maşina praf.

Cel de-al doilea eveniment rutier înregistrat a fost pe raza comunei Lereşti. Aici o femeie, Maria Coşcodaru, stătea de vorbă cu un conducător auto al unei maşini staţionate. Bătrâna se afla pe carosabil şi nu a fost atentă dacă vine vreo maşină, atunci când s-a îndepărtat de autoturismul staţionat. Acesta a fost momentul în care a fost lovită de un participant la trafic care rula pe raza comunei.Bătrâna a fost lovită cu oglinda de pe partea dreaptă a autoturismului care rula regulamentar. Maria Coşcodaru a fost dusă la UPU Câmpulung unde a primit îngrijirile medicale ce se impuneau.

Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au întocmit în cele două cazuri dosare de cercetare penală.

About The Author

Related posts