”Aleargă pentru sănătatea ta!” la Câmpulung!

”Aleargă pentru sănătatea ta!” la Câmpulung!

”Aleargă pentru sănătatea ta!” la Câmpulung! Sâmbătă, 20 octombrie de la ora 11.00 la Complexul Sportiv CERAMUS se dă startul ” la mișcare” și unei noi serii de crossuri.

LIONS Club Câmpulung ”Negru Vodă” & LEO Club ”Leolution” &”Ceramus” S.A., cu sprijinul Primăriei Câmpulung și Primăriei Bughea de Jos, încheie cu cea de-a patra rundă, seria de acțiuni dedicate mișcării în aer liber, sub deviza: ”Aleargă pentru sănătatea ta!”

Manifestările sunt structurate pe diferite distanțe, de la 1 km la 7 km, în funcție de cele 4 categorii de vârstă ale participanților: cls.1-4, cls. 5-8, cls. 9-12 și open.

Alergarea se va desfășura pe trasee alese special pentru această competiție, în incinta și vecinătatea Complexului Sportiv CERAMUS. Proiectul își propune să mobilizeze un număr cât mai mare partipanți să petreacă măcar câteva ore într-un mod sănătos în natură.

Participanții vor fi recompensați cu diferite premii și diplome din partea organizatorilor și sponsorilor . De asemenea, aceștia vor primi și o masă caldă la sosire, precum și apă și produse de energizare pe traseu.

Nici o altă formă de mișcare nu este mai naturală și benefică decât alergarea. Alergarea este cea mai la îndemână și cea mai ieftină activitate sportivă. Nu ai nevoie de sală, aparate, instructor, echipă, bani, mașina.

Ai nevoie pentru a alerga doar de pantofi sport și un drum de 40 cm lățime și… dorință să participi la crosul ”Aleargă pentru sănătatea ta!”.

About The Author

Related posts