20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

ANINOASA. Primăria împreună cu Parohia de la Valea Siliștii a demarat o acțiune de colectare de ajutoare umanitare

Alte Știri

Cunoaștem cu toții împrejurările în care se găsesc frații noștri de peste Tisa. Războiul i-a forțat pe mulți să părasească Ucraina ca să-și scape viața.

Primăria Comunei Aninoasa împreună cu Parohia de la Valea Silistii a demarat o acțiune de colectare de ajutoare umanitare, destinate refugiaților din Ucraina care sosesc în număr extrem de mare în vămile din România!

Campania se va desfășura miercuri, 09 martie, iar bunurile donate se vor colecta la #Parohia_Valea_Silistii_miercuri_09_martie între orele 12:00 – 16:00

Având în vedere faptul că majoritatea refugiaților se află în tranzit în România, avem rugămintea ca donațiile dumneavoastră să se limiteze doar la:

alimente neperisabile -conserve, apă îmbuteliată, lapte praf pentru sugari și produse lactate UHT, etc. (ultrapasteurizat cu termen de valabilitate mare, fără condiții speciale de depozitare);

fructe (portocale, mere);

saci de dormit, pături și prosoape;

scutece pentru bebeluși;

medicamente de primă necesitate;

Trebuie să fim solidari cu vecinii noștri și după puterea fiecăruia să încercăm să aducem o picătură de speranță celor care sunt victime ale unui război nedrept!

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie