Au făcut curățenie în grădină, după care au chemat pompierii!
Au făcut curățenie în grădină, după care au chemat pompierii!

Au făcut curățenie în grădină, după care au chemat pompierii!

Au făcut curățenie în grădină, după care au chemat pompierii! Nu este singurul caz din Muscel! Zeci de câmpulungeni apelează serviciul 112, în ultima perioadă prin care cer ajutor pompierilor.

Din păcate nimeni nu răspunde pentru aceste fapte, poate pompierii trebuie să salveze alte vieții, la cazuri mult mai de amploare.

Sâmbătă, 23 martie, la ora 17.00, pompierii câmpulungeni au fost chemați de urgență să intervină la o gospodărie din localitatea Bughea de Jos. Proprietarii au făcut curățenie în grădină, pentru că vremea i-a ajutat, au strâns frunzele uscate după care le-au dat foc.

Pentru că vântul sufla cu putere, flăcările au cuprins și vegetația din jur. Cum proprietarii nu s-au descurcat să stingă incendiul au chemat pompierii. Totul s-a rezolvat foarte rapid, spre amuzamentul vecinilor care au venit să vadă ce se întâmplă.

Numai că în ultima perioadă zeci de hectare de vegetație uscată și pădure au luat foc de la neglijența cetățenilor și chiar dacă autoritățile locale fac apel pe toate canalele de informare dar și pompierii, și nimeni nu i-a nicio măsură în acest sens.

About The Author

Related posts