Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Bărbat arestat pentru violarea vieţii private!
Bărbat arestat pentru violarea vieţii private!

Bărbat arestat pentru violarea vieţii private!

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. Faţă de C.C., de 62 de ani, din municipiul Piteşti, arestat preventiv, a fost dispusă extinderea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violare a vieţii private. Bărbatul este bănuit că începând cu luna octombrie a.c., ar fi ameninţat o femeie de 22 de ani, din comuna Oarja, cu acte de violenţă şi cu dezvăluirea unor informaţii de compromiţătoare.

Reamintim că la data de 23 decembrie a.c., poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti şi luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, situată în municipiul Piteşti.

După efectuarea percheziţiei domiciliare Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au pus în executare un mandat emis pe numele celui în cauză, acesta fiind depistat în trafic. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de terminare a urmăririi penale şi trimitere în judecată.

About The Author

Related posts