Blocaje pe DN 73 – Piteşti – Câmpulung- Braşov…

Blocaje pe DN 73 – Piteşti – Câmpulung- Braşov…

ATENŢIE ŞOFERI! Blocaje pe DN 73 – Piteşti – Câmpulung- Braşov… Drumarii nu au intrevenit la această oră cu material antiderapant.

În zona Mateiaș, traficul a fost blocat din cauza unui copac căzut pe carosabil. Circulația rutieră a fost reluată, iar la aceste momente traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă.

Vă reamintim că potrivit ANM ne aflăm sub incidența codului portocaliu până la ora 15.00 iar în cazul în care condițiile meteorologice vor duce la scăderea severă a vizibilității sau la pierderea aderenței la suprafața carosabilă, CNAIR SA împreună cu Poliția Rutieră vor lua decizia închiderii circulației pe sectoarele de drum afectate.

Facem în continuare apel la participanții la trafic  să se informeze, înainte de a pleca la drum, în legătură cu situația din zonele pe care urmează să le tranziteze, să aibă autovehiculele echipate de iarnă, să circule prudent și să respecte eventualele restricții impuse pe anumite sectoare de drum.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

About The Author

Related posts