Câmpulungul sub zăpezi! ADP-iștii în stradă…
Câmpulungul sub zăpezi! ADP-iștii în stradă…

Câmpulungul sub zăpezi! ADP-iștii în stradă…

Câmpulungul sub zăpezi! ADP-iștii în stradă…pentru a curăța trotuarele. Câmpulungenii, puțini din ei s-au înhămat cu lopeți să își curețe zăpada din fața blocului, caselor sau a magazinelor.

Ninsoarea a fost întâmpinată cu măsuri operative de deszăpezire pregătite din timp. Aseară, primarul Elena Lăsconi împreună cu viceprimarul Nicolae Zaharia au verificat dacă toate utilajele sunt pregătite.

,,Totul e ok, nu ne ia iarna prin surprindere, dar avem o mare rugăminte: să parcați în curtea casei sau pe marginea carosabilului pentru a putea intra cu sărărița. Unele drumuri sunt înguste și e imposibil să intrăm și cu un utilaj mai mic chiar dacă doar și o mașină blochează o bandă”, a scris Elena Lăsconi pe pagina sa de socializare.

Echipele de deszăpezire au intervenit cu prioritate pe arterele principale, pe pante, pe rampe, la trecerile de pietoni, în stațiile de autobuz și pe trotuare. La această oră, se acționează în continuare, atât pe arterele principale, cât și pe cele secundare, pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții bune.

Facem apel către conducătorii auto să circule cu atenție și să contribuie la evitarea blocajelor prin parcarea mașinii cu discernământ și prin păstrarea benzii întâi liberă pentru intervenția mai ușoară a mașinilor și a utilajelor.

About The Author

Related posts