Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Conducerea I.S.J Argeș trage un semnal de alarmă asupra părinților
Conducerea I.S.J Argeș trage un semnal de alarmă asupra părinților

Conducerea I.S.J Argeș trage un semnal de alarmă asupra părinților

Liliana Murguleț, inspectorul general școlar al ISJ Argeș a declarat recent, în cadrul unei conferințe de presă, că școala este un mediu sigur. La nivelul școlilor din județul Argeș se respectă în totalitate măsurile igienico-sanitare și totodată, există o responsabilitate permanentă la nivelul unităților de învățământ pentru a se respecta aceste măsuri. Aceasta trage un semnal de alarmă asupra partenerilor sociali, referindu-se la toate categoriile, părinți, bunici, rugându-i să se alăture școlilor în aceste demersuri pentru a le ajuta să rămână un mediu sigur.

” În momentul de față școala în județul nostru este un mediu sigur și ne dorim să rămână așa pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Intervenția mea de astăzi este centrată pe responsabilitatea populației. Îi rog pe toți partenerii sociali să vină în sprijinul școlilor pentru a le ajuta să rămână un mediu sigur. Iar pentru asta, trebuie să beneficiem de ajutorul părinților. Cuvintele de ordine sunt responsabilitatea și conștientizarea riscurilor.”, a precizat Liliana Murguleț.

De asemenea, conducerea I.S.J Argeș trage un semnal de alarmă asupra părinților, spunând că nu este în regulă să profite de vremea frumoasă și să meargă la grătare, să se întâlnească într-un cadru extins, iar mai apoi copiii să vină infectați în școli. Trebuie să conștientizăm cu toții, să fim responsabili, să facem sacrificiul de a nu mai organiza zilele de naștere ale copiilor, astfel încât școlile, în Argeș, să stea deschise pentru cât mai mult timp. Liliana Murguleț afirmă că aceasta este ținta I.S.J Argeș și singura modalitate ca școala să fie un mediu sigur.

About The Author

Related posts