Controversatele construcții din centrul Câmpulungului au fost demolate!
Controversatele construcții din centrul Câmpulungului au fost demolate!

Controversatele construcții din centrul Câmpulungului au fost demolate!

Controversatele construcții din centrul Câmpulungului au fost demolate! După aproape trei ani de la primele discuţii apărute în Consiliul Local Câmpulung pe tema demolării fostei staţii de autobuz de la „Romarta”, primarul Elena Lasconi a pus în practică hotărârea vechilor aleşi.

Pe la jumătatea mandatului 2016-2020, autorităție locale s-au trezit că deţinătorii afacerilor din spaţiile închiriate de la foştii concesionari – dispăruţi ca efect al falimentului – n-au contracte cu Primăria, deşi plăteau conştiincios chiria pentru şederea în chioşcurile din staţie. Foştii aleşi au respins solicitarea lui Liviu Ţâroiu de a-i introduce în legalitate pe doi dintre cei trei patroni, unul având contractul de concesiune de la începuturi, din 1998, în vigoare.

În prezent în stație, nu mai rămăsese decât florăria care funcţiona fără să aibă un document încheiat cu Primăria. Ceilalţi doi chiriași s-au retras din peisaj de mai mult timp. Operațiunea de demolare a durat mai multe zile.

Zona va fi supusă unei curăţenii straşnice şi îndreptării, până când va fi supusă unei reabilitări capitale, odată cu proiectul Bulevardului „Pardon”, care prevede reparaţii ale pietonalului şi carosabilului, de la fosta Sticlărie, până la Policlinică.

About The Author

Related posts