Doi copii din Muscel intoxicaţi cu substanţe necunoscute au ajuns la UPU Câmpulung!

Doi copii din Muscel intoxicaţi cu substanţe necunoscute au ajuns la UPU Câmpulung!

În jurul prânzului, o fetiţă a ajuns la UPU Câmpulung în comă. Minora este din comuna Vlădeşti. Aşa după cum a precizat persoana care o însoţea, fetiţa a găsit la groapa de gunoi a comunei un bidon în care era un lichid. Fără să ştie, copilul se pare că a băut din acea substanţă. la scurt timp i s-a făcut rău şi a intrat în comă. Familia a solicitat ajutor, astfel că micuţa a ajuns la spitalul din Câmpulung. De la UPU, copilul a fost dus la secţia Pediatrie unde a fost stabilizat. Medicii au solicitat un elicopter SMURD pentru a transfera fetiţa la un spital din Bucureşti, starea ei fiind critică.

La mai bine de 5 ore, la UPU a ajuns un alt copil din aceeaşi zonă, care era tot în comă. Băiatul este fratele fetiţei adusă în jurul prânzului. Medicii au decis ca şi acesta să fie transferat la Bucureşti.

Precizăm că nu se ştie ce substanţă au ingerat micuţii, astfel că numai în Capitală se poate face un examen toxicologic pentru a se afla ce substanţă a fost şi în acest fel să poată fi salvaţi cei doi copii.

About The Author

Related posts