web analytics
Breaking News

Doi tâlhari musceleni, plasați în control judiciar!

Doi tâlhari musceleni, plasați în control judiciar!

Urlete și țipete la orele prânzului în fața sediului Poliției Câmpulung. Mamele a doi tâlhari au venit să își vadă băieții, după ce aceștia au stat 24 de ore în arest la IPJ Argeș.

M.F., de 18 ani și V.F., de 31 de ani, ambii din Boteni au fost aduși în această dimineață cu mascații, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Reamintim faptul că Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în data de 10 spre 11 iulie a.c., M.F., de 18 ani și V.F., de 31 de ani, ambii din Boteni, prin acte de violenţă, ar fi deposedat un alt bărbat de suma de 87 de lei.

În urma audierilor, cei doi tâlhari musceleni au fost plasați în control judiciar pe o durată de 60 de zile. Cei doi trebuie să nu depăşească limita teritorială a judeţului Argeș decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei. De asemenea, nu au voie să se apropie de persoanele vătămate sau de membrii familiilor acestora, de martorii din dosar şi nici să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale. Inculpaţii nu au voie să comunice nici între ei, direct sau indirect, pe nicio cale.

 

About The Author

Related posts