Dumnezeu e mare! Primarul de la Bălilești, teafăr în urma unui accident rutier

Dumnezeu e mare! Primarul de la Bălilești, teafăr în urma unui accident rutier

Dumnezeu e mare! Primarul de la Bălilești, teafăr în urma unui accident rutier.

,,Luni, 15 iulie, într-un ceas rău, am fost implicat într-un accident rutier produs printr-o lovitură din spate a altui autovehicul, în timp ce eu am oprit autoutilitara Dacia Duster, pe care o conduceam, pentru că în fața mea un alt autovehicul a făcut aceeași manevră de oprire să evite coeziunea cu auto din fața sa.

Loviturile autovehiculelor s-au produs astfel în lanț. Eu am fost la mijloc și am fost și cel mai afectat. Am făcut toate investigațiile la Spitalul Județean de Urgență Pitești și nu am probleme grave de sănătate.
Mulțumesc lui Dumnezeu că a avut grijă de noi, toți cei care am lovit mașinile și ne-a apărat de la altele mai grave! Mașinile se vor repara și atât noi cât și cei dragi ai noștri ușor, ușor ne vom reveni la normal, dar niciodată eu n-am să uit ajutorul divin.

Am scris acestea din respect pentru locuitorii comunei Balilesti, să știe de la mine starea primarului dumnealor. Mă voi reface în câteva zile și voi reveni în activitate. Avem multe de făcut!” Cu stimă, primar Victor Cătălin Turturică.

About The Author

Related posts