Elevii câmpulungeni au făcut măști de protecție cu ajutorul unei imprimante 3 D

Elevii câmpulungeni au făcut măști de protecție cu ajutorul unei imprimante 3 D

Elevii câmpulungeni au făcut măști de protecție cu ajutorul unei imprimante 3 D. Iniţiativa lăudabilă aparține echipei de robotică FTC WATT’s UP, de la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”.

Vorbim aici despre liceenii, care anul trecut s-au impus detaşat la concursul naţional de robotică destinat liceelor, First Tech Challenge, şi s-au clasat pe locul 5 la competiţia mondială similară care s-a derulat în Statele Unite ale Americii, la Detroit.

Astăzi, echipa a contribuit cu o donație de viziere, făcută Jandarmeriei Române. Aceștia au un rol important și activ în această perioadă, fiind prezenți în primele rânduri în lupta împotriva COVID-19.
Totodată, amintim că ieri a fost Ziua Jandarmeriei și, pe această cale, le mulțumim pentru sprijinul și grija acordate!

Pentru a continua lupta împotriva virusului COVID-19, echipa noastră, WATT’s UP, a pornit o strângere de fonduri pentru achiziționarea unei noi imprimante 3D, deoarece crearea unei măști durează aproximativ 5 ore, iar numărul cererilor este foarte mare.
,,Ne dorim să contribuim cât mai eficient în combaterea acestei situații nefavorabile și, pentru a realiza acest lucru, trebuie achiziționate atât o imprimantă 3D, cât și materiale necesare suplimentării cerințelor de măști din ce în ce mai ridicate. Sperăm ca prin acest mod să putem învinge împreună acest virus. Important de reținut este că ajutorul fiecăruia contează enorm”, a scris echipa pe pagina de socializare.

Dacă doriți să ne susțineți cauza, puteți dona în contul următor:
RAIFFEISEN BANK
RO04RZBR0000060008291881
(Vă rugăm să specificați că donația este pentru echipa de robotică)

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați la:
Telefon: 0763.257.666 (Mihai Săvulescu)
E-mail: ftcwattsupp@gmail.com.

About The Author

Related posts