Găsit mort în casă! Acesta decedase de mai bine de 2 luni…

Găsit mort în casă! Acesta decedase de mai bine de 2 luni…

Găsit mort în casă! Acesta decedase de mai bine de 2 luni…

Blocul turn din Câmpulung a fost scena unui eveniment mai puţin plăcut. Un miros pestilenţial a invadat casa scării, iar vecinii au sunat într-un târziu la 112.

Descoperirea șocantă, a fost făcută luni în jurul orei 11.00. O femeie care locuieşte pe scara cu pricina, nu a mai suportat mirosul şi s-a decis să sune să anunţe.

Bănuiala acesteia s-a adeverit, iar atunci când au sosit poliţiştii şi cadrele de la ambulanţă, au descoperit cadavrul mumificat al unui bărbat de 76 de ani. Omul locuia singur. Are doi băieţi, însă, se pare că, nu s-au interest în acest răstimp de bătrân.

De circa două luni spun vecinii că nu a mai fost văzut barbatul, iar poliţiştii au găsit în uşa apartamentului o informare de la o bancă. Poliţiştii au cerut informaţii la banca cu pricina şi aşa au aflat că informarea fusese pusă în urmă cu circa 2 luni, astfel că se pare că omul decedase la momentul la care I s-a pus informarea respectivă.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii criminalişti care au demarat cercetările în acest caz.

Cadavrul bărbatului de 76 de ani a fost transportat la Laboratorul de Tanatologie din Câmpulung unde i s-a efectuat necropsia, cea care va stabili cu exactitate cauza reală a decesului şi în acest caz, data exactă când s-a produs decesul.

About The Author

Related posts