Începe sezonul competiţional! IJJ Argeş i-a convocat la o şedinţă organizatorică! 

Începe sezonul competiţional! IJJ Argeş i-a convocat la o şedinţă organizatorică! 

Începe sezonul competiţional! IJJ Argeş i-a convocat la o şedinţă organizatorică! 

Miercuri, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Basarab I” Argeş a fost organizată o întâlnire cu responsabilii de ordine şi siguranţă ai cluburilor sportive din judeţul Argeş, reprezentanţii societăţilor private de securitate care prestează servicii pe arenele sportive şi reprezentanţii instituţiilor judeţene cu atribuţii în organizarea manifestărilor sportive pentru a face o analiză a modului de organizare a competiţiilor sportive şi pentru a stabili împreună măsurile care trebuie luate pentru desfăşurarea acestora în condiţii de siguranţă pentru spectatori în sezonul competiţional ce urmează să înceapă.

Ședinţa a avut ca obiective următoarele:

  • respectarea cadrului normativ în materie pentru gestionarea cu eficiență a problematicii specifice pe linia asigurării ordinii și siguranței publice cu ocazia desfășurării jocurilor și competițiilor sportive;
  • schimbul de date de interes operativ;
  • informarea reciprocă cu privire la aspectele de noutate;
  • stabilirea modalităţilor şi canalelor de cooperare;
  • stabilirea şi operaţionalizarea procedurilor de lucru.

Totodată, reprezentanţi din cadrul I.J.J. Argeş, I.P.J. Argeş, I.S.U.J. Argeş, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret a Judeţului Argeş, Asociaţiei Judeţene de Fotbal Argeş, Poliţiei Locale Piteşti, Poliţiei Locale Mioveni, Clubului Sportiv Mioveni, Fotbal Club Argeş Piteşti BCMU F.C. Argeș Pitești, Clubul Sportiv Unirea Bascov, precum şi reprezentanţi ai societăţilor private de securitate au dezbătut diferite probleme cu privire la prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive potrivit Legii nr. 4/2008.

About The Author

Related posts