La percheziţii, pe lângă bunurile furate, poliţiştii au găsit şi droguri!

La percheziţii, pe lângă bunurile furate, poliţiştii au găsit şi droguri!

La percheziţii, pe lângă bunurile furate, poliţiştii au găsit şi droguri!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au efectuat treisprezece percheziții domiciliare, pe raza municipiului Câmpulung și a comunelor învecinate, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat. Prejudiciul stabilit până în prezent depășește 100.000 de lei. La doi dintre suspecţi poliţiştii au găsit şi droguri.

Luni de la primele ore ale zilei, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, împreună cu poliţişti din cadrul secțiilor de poliție rurală arondate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au descins  la treisprezece locaţii unde au efectuat percheziții domiciliare. Este vorba despre personae bănuite de furt calificat şi care sunt domiciliate în municipiul Câmpulung și comunele Dragoslavele, Valea Mare Pravăț, Stâlpeni, Țițești și Coșești.

Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr, cei care au instrumentat dosarul, au stabilit că din perioada martie 2018 până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe de pe raza comunelor Dragoslavele, Rucăr, Valea Mare Pravăț, Bălilești și Țițești, de unde ar fi sustras bani, bijuterii, produse electronice și electrocasnice, în valoare totală de peste 100.000 de lei.

“Poliţiştii din cadrul Poliţiei Câmpulung sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au efectuat 13 percheziţii într-un dosar penal aflat în lucrul la Secţia de Poliţie Rurală Rucăr.

Cu această ocazie s-au găsit mai multe bunuri ce provin din infracţiuni înregistrate pe raza municipiului Câmpulung şi a unor commune învecinate, este vorba despre Dragoslavele, Valea Mare Pravăț, Stâlpeni, Țițești și Coșești.

Prejudiciul estimate până la acest moment este de 100.000 leişi se efectuează cercetări în continuare pentru că sunt indicia că suspecţii au mai comis şi alte fapte penale pe raza judeţului Argeş dar şi a altor judeţe.

Trebuie să subliniez ca vor fi ridicate în vederea confiscării 3 autoturisme folosite la comiterea furturilor şi se vor dispune măsuri preventive, urmând să se înainteze propuneri corespunzătoare Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu privire la suspecţi”, a precizat comisarul şef Gheorghe Ciolan, comandantul Poliţiei Câmpulung, şi cel care a coordonat acţiunea.

Doi dintre cei la care au descins luptătorii SAS, au mai picat şi în altă belea, cei doi aveau pea casa şi ceva substanţe halucinogene, adică la cei doi, unul din Câmpulung şi cel de-al doilea din Dragoslavele, se mai adaugă încă o faptă.

“La doi dintre suspecţi, la percheziţii au fost găsite nişte substanţe. Din declaraţiile celor doi a rezultat faptul că substanţele ar fi droguri. Se vor face expertise, iar lucrarea penală şi substanţele vor fi predate colegilor de la Crimă Organizată, pentru cercetări conform competenţei”, a mai menţionat comisarul şef Gheorghe Ciolan.

11 persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung pentru audieri. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor, ambele din cadrul I.G.P.R.

About The Author

Related posts