Logan vs Logan în cartierul Grui din Câmpulung!
Logan vs Logan în cartierul Grui din Câmpulung!

Logan vs Logan în cartierul Grui din Câmpulung!

Accident rutier pe raza municipiului Câmpulung, în cartierul Grui, lânga fosta fabrică Grulen. Un conducător auto, a ieşit de la o societate care de fier vechi şi a lovit o masina care se afla pe drum prioritar.

Un autoturism marca Logan se deplasa dinspre Câmpulung spre Bughea. Acesta era condus de  Dan M. de 24 de ani din Câmpulung. În zona fostei fabrici Grulen, pe strada general Ion Dragalina,  din partea dreaptă a ieşit, din curtea unei societăţi care se ocupă cu colectarea de fier vechi, un alt autoturism Logan, de marfă, al carui conducător auto, Arinel F., de 50 de ani din comuna Bughea de Sus, jandarm în cadrul Detaşamentului numărul 7 Câmpulung Muscel, nu s-a asigurat corespunzător şi l-a izbit pe cel care circula pe drum cu prioritate.

Impactul nu a fost foarte violent, astfel ca cei doi conducători auto au scăpat nevătămaţi, însă o pasageră din masina condusa de Dan M., Alexandra R., a suferit vătămări corporale, din fericire nu grave.

Alexandra R., a suferit un traumatism costal, a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung care au protocolat evenimentul rutier.

About The Author

Related posts