Mai multe străzi închise circulației rutiere!

Mai multe străzi închise circulației rutiere!

De mai bine de 2 ani se întâmplă același lucru, la un interval scurt. Canalizarea din centrul orașului Câmpulung a cedat! Circulația rutieră a fost închisă pe strada Lascăr Catargiu. În urma ploilor torențiale din ultimele zile, mai multe case de pe această stradă au fost afectate. Cum canalizarea nu a mai făcut față, toată apa le-a intrat în locuințe distrugându-le tot ce apa menajeră a întâlnit în cale, etc.

Țevile din cămine sunt foarte vechi și cedează. Câmpulungenii au prostul obicei de a arunca până și televizoare prin cămine și chiar dacă este incredibil prin conducte acestea se deplasează obturând la un moment dat dar după un traseu de lung.

Primăria Câmpulung nu vrea să investească în conducte, iar cei de la Edilul sunt nevoiți să facă câte o peticeală, care deobicei nu ține foarte mult. De ce ar investi autoritățile locale în ceva ce este pe sub pământ și nu se vede, mai ales într-un an electoral?

Lucrările sunt în toi la această oră, angajații de la Edilul C.G.A sunt în stradă iar dacă este cazul vor rămâne și pe timpul nopții pentru că este o lucrare destul de complicată și dacă se repară într-o parte, este posibil să cedeze în altă parte.

De data aceasta se pare că mai multe conducte între două guri de canalizare vor fi înlocuite definitiv. Este o lucrare destul de greoaie. Din fericire nu a cedat și conducta de apa potabilă dar este sub cele vechi, dar dacă doamne ferește se va întâmpla acest lucru, locuitorii din centrul orașului vor rămâne cel puțin două săptămâni fără apă în locuințe.

Revenim cu mai multe amănunte!

About The Author

Related posts