Microbuz încărcat cu pasageri izbit în plin de o camionetă!

Microbuz încărcat cu pasageri izbit în plin de o camionetă!

Microbuz încărcat cu pasageri izbit în plin de o camionetă!

Astăzi în jurul prânzului, la Câmpulung, pe strada care ducea la fosta platfomă ARO,  s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale şi vătămarea corporală uşoară a două persoane.

Microbuzul de transport călători avea înăuntru 20 de persoane. Microbuzul avea direcţia de mers dinspre fosta platformă ARO, către o societate care se află pe strada Traian. Din dreapta, dintr-o curte unde se află o societate comercială, a ieşit o camionetă, al cărei conducător auto nu s-a asigurat corespunzător. Microbuzul a fost izbit pe partea lateral faţă dreapta, iar din impact, două persoane au avut nevoie de spitalizare, acestea au fost duse la CPU din cadrul Spitalului din Câmpulung cu echipajul SMURD,  un bărbat cu atac de panică şi o femeie care acuza dureri la nivelul coastelor.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj cu o autospecială de stigere şi echipajul SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Câmpulung , dar şi echipa operativă a Poliţiei Câmpulung care a demarat cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul, dar şi a gradului de vinovăţie a părţilor implicate în accident. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

About The Author

Related posts