Neacordarea de prioritate, cauza producerii unui accident în Câmpulung!

Neacordarea de prioritate, cauza producerii unui accident în Câmpulung!

Neacordarea de prioritate, cauza producerii unui accident în Câmpulung!

Miercuri seara, la Câmpulung s-a produs un evenimnet rutie soldat, din fericire, doar cu pagube materiale. Evenimentul s-a produs într-o intersecţie a străzilor Eremia Grigorecu şi Revoluţiei.

Un conducător auto aflat la v olanul unui autoturism marca Volvo ,care se deplasa pe strada Eremia Grigorescu, dinspre Liceul sportiv, spre intersecţia cu strada Revoluţiei, cea care urcă spre cartierul Grui din Câmpulung, la pătrunderea în intersecţie nu a acordat prioritate unui autoturism marca Dacia, care circula pe strada Revoluţiei.

Conducătorul auto de la volanul autoturismului Dacia nu a avut cum să evite impacutl şi a intrat în cel care nu i-a acordta prioritate.

La faţa locului au sosit poliţiştii din cadrul Biroului Rutier – Poliţia Câmpulung, dar şi echipajul SMURD şi o autospecială a Detaşamentului de pompieri Câmpulung.

Poliţiştii musceleni au demarat cercetările în acest caz. Cei dou conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„Evenimentul rutier a fost produs pe fondul neacordării de prioritate de către un conducator auto de 74 de ani din Câmpulung.  Totodată, autoturismul nu avea asigurare obligatorie auto, iar valabilitatea ITP era expirată. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 870 de lei, totodată fiind suspendat dreptul de a conduce pentru 60 de zile, precum şi reţinut certificatul de inmatriculare şi plaăcutele cu numărul de înmatriculare”, au precizat oamenii legii.

About The Author

Related posts