Nu veți mai spune Pitești Mall ci VIVO!

Nu veți mai spune Pitești Mall ci VIVO!

Din noiembrie, Piteşti Mall se va numi VIVO! Sigla a fost deja schimbată pe clădire, urmând să fie dezvelită la începutul lunii viitoare. Austriecii de la IMMOFINANZ, unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari din România, aduc brandul de retail VIVO! pe piaţa locală şi schimbă denumirea celor patru centre comerciale pe care le au în portofoliu, printre ele numărându-se şi mall-ul din Piteşti. Astfel, Polus Center Cluj, Maritimo Shopping Center Constanţa, Gold Plaza Baia Mare şi Piteşti Mall îşi schimbă denumirea.

Se schimbă complet identitatea vizuală şi se modernizează spaţiile interioare, zonele comune, de servit masa etc. În prima etapă, se modifică complet zonele exterioare ale celor patru centre comerciale, fiind finalizate în noiembrie. Vor urma modernizări în zonele interioare.

„Adoptarea brandului VIVO! reprezintă un pas natural pentru cele patru centre comerciale pe care le deţinem în România, care s-au bucurat de o creştere constantă a ratei de ocupare şi traficului. Ele au înregistrat, de la an la an, creşteri procentuale de pînă la două cifre în ce priveşte traficul. Este o recunoaştere a unui echilibru potrivit în ce priveşte chiriaşii şi activităţile, la care se adaugă experienţa de calitate pe care am oferit-o publicului român şi chiriaşilor noştri“, a spus Sorin Vişoianu, Country Manager Operations România la IMMOFINANZ.

Proprietăţile de retail IMMOFINANZ în România au o suprafaţă închiriabilă totală de 147.000 mp, respectiv 12,4% din portofoliul total de retail al companiei, situându-se printre primii cinci proprietari locali în ce priveşte dimensiunea portofoliului. Centrele comerciale sunt închiriate în totalitate şi au fost vizitate de peste 25 milioane de persoane în 2015. Este o companie imobiliară comercială ce îşi concentrează activitatea pe segmente de retail şi birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova.
Principala activitate include managementul şi dezvoltarea de proprietăţi. Deţine mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) şi myhive (office), cu un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,4 miliarde euro, cu peste 360 proprietăţi. Compania este listată la bursele de valori din Viena şi Varşovia. 

About The Author

Related posts