Până pe 9 iulie, pensionarii îşi pot ridica biletele de tratament de la Casa de Pensii!

Până pe 9 iulie, pensionarii îşi pot ridica biletele de tratament de la Casa de Pensii!

Până pe 9 iulie, pensionarii îşi pot ridica biletele de tratament de la Casa de Pensii!

Pentru a noua serie din acest an, cu date de plecare în perioada 18 – 21 iulie 2019, la Casa Judeţeană de Pensii Argeş, au fost repartizate 367 de bilete de tratament balnear în staţiunile: 1 Mai, Amara, Băltăteşti, Buziaş, Călimaneşti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Neptun, Ocna Şugatag, Olănesti, Pucioasa, Sangeorz, Saturn, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tuşnad, Vatra Dornei.

Repartiţia poate fi consultată la sediul instituţiei, cât şi pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro.

Eliberarea biletelor se face în perioada 28 iunie – 9 iulie 2019. Persoanele caărora li s-a alocat bilet de tratament balnear, sunt anunţate prin mesaj scris la numărul de telefon mobil indicat în cerere.

Au ramas 6 bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitări, în staţiunile Lacu Sărat -3 bilete, Moneasa – 2 bilete şi Pucioasa – 1 bilet.

Contributia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au şi calitatea de asigurat, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi câştigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuţiei  de asigurări sociale  din luna anterioară celei în care se face repartiţia.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iunie 2019 (original sau copie) şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

About The Author

Related posts