Percheziţii în Muscel! Prejudiciul recuperat în proporţie de 70%!

Percheziţii în Muscel! Prejudiciul recuperat în proporţie de 70%!

Poliţiştii musceleni, sub coordonarea noului şef al Poliţiei Câmpulung, comisar șef de poliție Iordache Marian, au descins la locuinţele a trei persoane suspectate într-un dosar de furt din locuinţe.

Faptele celor 3 persoane vizate de poliţiştii câmpulungeni s-au înregistrat în decursul a câtorva luni. Cei trei bărbaţi din Schitu Goleşti, acţionau de regulă pe raza localităţii de domiciliu, dar şi în municipiul Câmpulung.

În lunile de când au început să dea iama prin casele muscelenilor, aceştia au furat, bunuri şi produse din fier, în valoare de 50.000 lei.

Faptele celor 3 au fost reclamate de părţile vătămate, iar ca urmare a activităţii de cercetare, s-a ajuns pe urma celor 3 bărbaţi din Schitu Goleşti.

Astfel, marţi, poliţiştii coordonaţi de comisar șef de poliție Iordache Marian, au descins la locuinţele acestora, iar în urma percheziţiilor, anchetatorii au putut recupera o parte a prejudiciului, aici vorbim de produse în valoare de 35.000 lei.

Cei 3 indivizi, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi în faţa procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de arestare preventivă.

About The Author

Related posts