Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Pericol de incendiu la mai multe case în Rucăr! VIDEO
Pericol de incendiu la mai multe case în Rucăr! VIDEO

Pericol de incendiu la mai multe case în Rucăr! VIDEO

Pericol de incendiu la mai multe case în Rucăr! Marți, 10 noiembrie printr-un apel la 112 s-a anunțat un incendiu la Rucăr, pe strada Pieței. De la Câmpulung au plecat pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Până când au ajuns aceștia la fața locului, pompierii de la secția din Rucăr au reușit să izoleze incendiul deoarece exista pericolul să se extindă la mai multe case.

Și așa o familie a rămas în gura iernii fără casă, după ce incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 150 de mp (de la bucătărie) unde s-a propagat la acoperișul locuinței. Au ars trei camere complet.

Cauza probabilă fiind efectul termic al curentului electric. La fata locului, echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale, aceștia au administrat oxigen la două femei care erau intoxicate cu fum, după ce acestea au ajutat cu găleți cu apă la stingerea incendiului.

Tot ieri a avut loc și ședință de Consiliu Local la primăria Rucăr. Un consilier local care este rudă cu familia ce a rămas fără casă în gura iernii a solicitat ajutorul. Autoritățile locale au decis în urma propunerii primarului Ionel Dulamă, să marcheze câțiva arbori în Podișor iar lemnul provenit de la aceștia să îl doneze familiei pentru a reface casa. Mai mult decât atât vecinii îi vor ajuta pe cei care au rămas fără casă cu cazarea și alți rucăreni cu materiale de construcție.

About The Author

Related posts