Peste 200 de sancţiuni aplicate în 24 de ore!

Peste 200 de sancţiuni aplicate în 24 de ore!

Peste 200 de sancţiuni aplicate în 24 de ore!

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au acţionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie, acționând pe drumurile din orașe și municipii, precum și din afara localităților.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 207 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 65.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 22 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung l-au depistat pe S.A.R., de 29 de ani, din același municipiu, care conducea un autoturism pe raza comunei Stoenești, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal coform art. 335 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni l-au depistat pe R.M., de 42 de ani, din Tigveni, care conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

About The Author

Related posts