Poliţiştii argeşeni vor ca cetăţenii să aibă Revelion în siguranţă!

Poliţiştii argeşeni vor ca cetăţenii să aibă Revelion în siguranţă!

Peste  260  de poliţişti vor fi la datorie, suplimentar faţă de dispozitivul curent, vor fi la datorie,  în noaptea  de  Anul Nou, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranţa cetăţenilor.

În perioada 31 decembrie a.c. – 2 ianuarie 2017, peste 260 de poliţişti vor acţiona, suplimentar faţă de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Cei peste 260 de poliţişti, care vor acţiona zilnic, suplimentar faţă efectivul curent de ordine şi siguranţă publică, au ca prioritate prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenţia rapidă atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor care acţionează zilnic în această perioadă, peste 180 sunt de la structurile de ordine publică, circa 40 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

De asemenea, peste 110 de patrule de siguranţă publică vor acţiona, zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Totodată, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative şi asigurarea fluenţei traficului rutier, poliţiştii vor folosi 21 de autospeciale, dintre care 9 dotate cu aparate de monitorizare a traficului şi înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

 

 

About The Author

Related posts