Profesorii au chiulit pe capete de la concurs!

Profesorii au chiulit pe capete de la concurs!

Profesorii au chiulit pe capete de la concurs! Miercuri, 17.07.2019, s-a desfășurat proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar, la care s-au înscris 798 de candidați.

Proba scrisă s-a derulat în două centre de concurs: la Școala Gimnazială ,,Matei Basarab’’ Pitești și la Colegiul Național ,,Alexandru Odobescu’’ Pitești.

La proba scrisă au fost 126 de absenţi iar 142 de candidaţi s-au retras (136 din motive personale şi 6 din motive medicale).

1 candidat la proba scrisă de Religie ortodoxă a fost eliminat, conform metodologiei, din centrul de concurs de la Şcoala Gimnazială ,,Matei Basarab’’, fiind surprins cu 2 telefoane asupra lui.

Rezultatele înainte de contestații se vor afișa, conform Calendarului Ministerului Educației Naționale, în data de 23.07.2019. Eventualele contestații pot fi depuse la Inspectoratul şcolar în perioada 23-24.07.2019, se arată în comunicatul de presă remis redacției noastre de Inspectoratul Școlar Județean Argeș.

About The Author

Related posts