Reţinut pentru conducere fără drept şi sub influenţa alcoolului!

Reţinut pentru conducere fără drept şi sub influenţa alcoolului!

Reţinut pentru conducere fără drept şi sub influenţa alcoolului!

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 224 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 50.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 24 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din Pitești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept, conducere sub influența băuturilor alcoolice, fals și uz de fals.

Bărbatul a fost depistat în mai multe rânduri de către polițiști, în perioada ianuarie a.c. până în prezent, pe raza municipiului Pitești, conducând autoturisme, fără a poseda permis de conducere. Totodată, acesta a prezentat pentru control premise de conducere emise de autorități din Marea Britanie și Ucraina, documente susceptibile a fi false.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

About The Author

Related posts