S-au împlinit 150 de ani de la înființarea școlii C.D Aricescu din Câmpulung

S-au împlinit 150 de ani de la înființarea școlii C.D Aricescu din Câmpulung

S-au împlinit 150 de ani de la înființarea școlii C.D Aricescu din Câmpulung. Cu această ocazie a fost organizat un eveniment festiv, sâmbătă 26 octombrie. După slujba de Te Deum a fost dezvelită placa comemorativă ce a fost amplasată pe peretele exterior al școlii.

La eveniment pe lângă autoritățile locale au participat și fosști profesori, directori și elevi ai instituției de învățământ. Este vorba despre Cristina Necula, fost profesor al instituţiei, profesorul Ionuţ Necula, profesoriul Gheorghe Necula, învăţător Nina Tudosescu, dar şi foşti elevi dintre care enumerăm pe Izabela Dobrescu, procuror, din cadrul IGPR Florentin Brăcea, celebrul avocat Flavius Cladoveanu, procurorul Duţu Teodor, medicul Ion Vlaicu. De asemenea au mai fost prezenţi profesorul Ion Cicu alături de fratele său Sergiu Cicu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, inginerul Gheorghe Pristavu, inginerul Dănuţ Cargol, Adrian Săvoiu, dar şi senatorul Gheorghe Marin, primarul Liviu Ţâroi, viceprimarul Mărgărin Blidaru şi Marian Neagoe.

Cu toții au participat pe terenul de sport, după slujba de mulțumire unde au avut loc o serie de alocuțiuni din partea celor care dorit să ia cuvântul la microfon. A fost un eveniment emoționant care s-a încheiat cu spectacol artistic realizat de elevii școlii.

About The Author

Related posts