Breaking News
„Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Jandarmeriei”

„Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Jandarmeriei”

În contextul desfășurării activităților specifice Campaniei de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” – „Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Jandarmeriei”, în data de 11 noiembrie a.c., ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș au desfășurat activități preventive pe raza municipiul Pitești.

Ofițerii de prevenire ai Serviciul Județean Anticorupție Argeș au interacționat cu cetățenii cărora le-au transmis informații preventive referitoare la infracțiunile de corupție și comportamentul pe care trebuie să-l adopte în cazul în care se confruntă cu astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare, inclusiv la Call-center anticorupție 0800.806.806.

„Întâlnirile cu tematică anticorupție au vizat, deopotrivă, lucrători din cadrul Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș, personal aflat în contact permanent cu cetățenii, dar și cetățenii – beneficiari ai serviciilor publice oferite de structurile M.A.I., activitățile desfășurându-se în zona centrală a municipiului Pitești.

Activitățile au fost integrate în cadrul „Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Jandarmerie” din cadrul Campaniei naționale „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, care se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021, și prin implementarea căreia se dorește consolidarea integrității și încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.

Totodată au fost popularizate și datele de contact ale Serviciului Județean Anticorupție Argeș, respectiv municipiul Pitești, Str. Victoriei, nr. 60, județul Argeș, telefon/fax: 0248.607.000, interior 20.300; e-mail: arges.dga@mai.gov.ro”.

About The Author

Related posts