Se închide circulația pentru o zi, pe Transfăgărășan!

Se închide circulația pentru o zi, pe Transfăgărășan!

În data de 8 septembrie a.c., începând cu orele 08.00, circulația va fi închisă total pe DN 7C – Transfăgărășan, pe tronsonul cuprins între km 62 și km 116 +820m (de la Barajul Vidraru până la Tunelul spre Bâlea Lac.

În data de 8 septembrie a.c. între orele 08.00 – 18.00, pe DN7C – Transfăgărășan, pe tronsonul cuprins între km 62 și km 116 +820m (de la Barajul Vidraru până la Tunelul Bâlea Lac), circulația va fi închisă total, pentru desfășurarea unei competiţii de triatlon.

Măsura temporară de restricţie va fi instituită prin marcaje temporate, iar pe tronson vor fi prezenţi poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și din cadrul Serviciului Rutier Argeș. Aceștia vor asigura fluenţa traficului rutier şi măsurile de ordine pe perioada desfăşurării competiției.

Pentru evitarea unor blocaje sau a altor tipuri de evenimente negative, recomandăm conducătorilor auto să își planifice din timp traseul de deplasare,  să circule cu atenție şi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflați în teren.

                                               

About The Author

Related posts