web analytics
Breaking News

Surpriza turiștilor pe Transfăgărășan! CNAIR avertizează! 

Surpriza turiștilor pe Transfăgărășan! CNAIR avertizează! 

La începutul lunii iulie cel mai spectaculos drum al României a fost redeschis traficului rutier. Asta nu înseamnă că Transfăgărăşanul e, acum, lipsit de pericole.  Averizările CNAIR  se referă nu la alunecări de pietre, ci la prezenţa urşilor, care pot ajunge foarte aproape sau chiar pe carosabil.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apatiţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, atenţionăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că în ultima perioadă este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile şi îi sfătuim să nu se apropie de animale şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora”, anunţă CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pe prima pagina, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

About The Author

Related posts