Ce partid veți vota la următoarele alegeri?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE

Ţiganii din Nămăieşti s-au tăiat cu drijbele…

Ţiganii din Nămăieşti s-au tăiat cu drijbele…

Ţiganii din Nămăieşti s-au tăiat cu drijbele…

Ţiganii din Nămăieşti s-au încins sâmbătă după amiază, de au ajuns la spital. Scandalul a pornit între rude. Unchiul a tras un gard pe terenul nepotului. Cum la rromi se încinge târâţa rapid, s-au luat la bătaie neamurile, ca la răscoală, iar în final, doi la spital, unul reţinut, aşa cu le stă bine rromilor să termine o încăierare.

Sămbătă, după ceva tărie, un bărbat de 34 de ani din comuna Valea Mare Pravăţ, de 34 de ani, şi-a chemat întăriri, un nepot de 18 ani, şi au purces la dezmembrarea unui gard despărţitor între proiprietatea primului şi cea a unchiului său, de 46 de ani. Primul, nepotul cum s-ar zice, îl acuză pe unchi ca a intrat la el pe proprietate. Cum nu a mai putut să suporte faptul că gardul unchiului e pe terenul său, primul a luat drujba şi a pornit să-I taie gardul.

Unchiul, şi el arţăgos, a luat un topor, ca să-l oprească pe nepot, aşa că s-a pus de un război în toată regula.

În încăierarea general, bărbatul de 46 de ani s-a ales cu o plagă tăiată în zona abdomenului, plagă făcută de nepot cu drujba.

Unchiul a dat şi el cu toporul şi aşa l-a rănit pe băiatul de 18 ani la un braţ.

În aceste condiții amândoi au ajuns la spitalul din Câmpulung cu o ambulanță. De scandal a aflat tot satul care s-a strâns pe uliță ca la urs: “Se tot ceartă ăştia de ceva vreme. Cred că acum li s-a luat, să se sature să se mai bată pe pământ, e vorba de puţin, nu e vreo avere…”, zice un localnic.

La fața locului a ajuns și poliția care a luat la audieri mai mulți martori.
Răniții au fost investigați la spital, iar rănile nu le pun viețile în pericol. Ei vor fi audiați de poliție care a deschis deja un dosar penal pentru tentativă de omor. Bărbatul de 34 de ani a fost reținut.

Au sosit imediat poliţiştii de la Secţia din Valea Mare Pravăţ care au oprit conflictul. Pentru a afla clar ce s-a întâmplat de fapt în ţigănie, oamenii legii au audiat mai mulţi martori.

În cauză oamenii legii au întocmit un doasr penal pentru tentativă de omor. Bărbatul de 34 de a ni a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmănd ca magistraţii să dispuna reţinerea lui pentru 30 de zile. Agresorul a contestat decizia oamenilor legii.

About The Author

Related posts