TRAGEDIE pe șosele! A intrat cu mașina sub tir!
TRAGEDIE pe șosele! A intrat cu mașina sub tir!

TRAGEDIE pe șosele! A intrat cu mașina sub tir!

TRAGEDIE pe șosele! A intrat cu mașina sub tir! Accidentul rutier s-a produs pe A1, la km 116, între un autotren și un autoturism. Din primele informații, incidentul s-ar fi soldat cu două victime. La fața locului, intervin două echipaje de descarcerare, o autospecială de stins incendii, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ.

Femeia în vârstă de 47 de ani, care se afla în partea din dreaptă a avut parte de leziuni incompatibile cu viața.

Bărbatul care conducea autoturismul nu a avut nevoie de manevre de descarcerare, acesta a ieșit pe cont propriu și ulterior a fost preluat de către un echipaj SAJ, care l-a transportat la spital.
Impactul a fost mai mult în partea din drepta a autoturismului și din nefericire a provocat decesul pasagerei.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi- Autostrada A1, s-a stabilit că la km 116, pe sensul către Pitești al autostrăzii, un bărbat de 47 de ani, din comuna Păușești Mălgași, județul Vâlcea, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un TIR, condus de un bărbat de 50 de ani, din Târgu Jiu, judetul Gorj.

Din păcate, în urma evenimentului a rezultat decesul pasagerei dreapta față din autoturism, femeie de 47 de ani, din comuna Păușești Mălgași, județul Vâlcea.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.192 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care nefericitul eveniment s-a petrecut.

About The Author

Related posts