Breaking News
Un motocultor a fost făcut praf în trafic!
Un motocultor a fost făcut praf în trafic!

Un motocultor a fost făcut praf în trafic!

Un motocultor a fost făcut praf în trafic! Pompierii au fost solicitați să intervină în localitatea Davidești la un accident în care au fost implicate un autoturism și un utilaj agricol (motocultor).

Victima este un bărbat de 78 de ani, care a fost preluat și este transportat la spital de către echipajul SMURD. Pacientul prezintă un traumatism cranio-cerebral și acuză dureri la unul dintre membrele inferioare.

Din verificările preliminare efectuate de către polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni s-a stabilit că, un bărbat de 28 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73 D, din direcția Davidesti către Mioveni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un motocultor, condus, în aceeași direcție, de un bărbat de 76 de ani, din Davidești.

În urma accidentului, bărbatul de 76 de ani, a fost rănit grav și transportat la spital. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză, va fi întocmit dosar penal conform articolului 196 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

About The Author

Related posts