Viceprimarul Blidaru declarat incompatibil de ANI după o lege veche!
Viceprimarul Blidaru declarat incompatibil de ANI după o lege veche!

Viceprimarul Blidaru declarat incompatibil de ANI după o lege veche!

Viceprimarul Mărgărin Blidaru a fost declarat incompatibil de ANI după o lege veche! Acesta are toate șanse ca incompatibilitatea să fei anulată în instanță.

,,Nu îmi fac probleme, am doar 3 procese verbale semnate, 2 în septembrie și 1 în octombrie 2016 la Școala de Muzică din Câmpulung. Sunt procese verbale de constituirea a unor comisii metodice. Voi urma calea legală care se impune”, a declarat viceprimarul Mărgărin Blidaru.

Cei de la ANI susțin în baza unui comunicat de presă următoarele aspecte: ,,În perioada 24 iunie 2016 – 28 septembrie 2017 a deținut și exercitat simultan funcția de viceprimar și calitatea de reprezentant al Consiliului Local în Consiliul de Administrație al Școlii de Muzică Câmpulung, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”, se arată în comunicatul instituției.

Sute de aleșii locali din toată țara au fost salvați de modificarea Legii 176/2010 din 2014 până în prezent.  Este posibil ca și în cazul viceprimarul Mărgărin Blidaru, incompatibilitatea să fie anulată ca urmare a proiectului de modificare a Legii ANI (Legea 176/2010), inițiată de Florin Iordache.

About The Author

Related posts