VIDEO: Ce a lăsat femeia la mânăstirea Cetățuia Negru Vodă, înainte să se prăbușească în prăpastie?

VIDEO: Ce a lăsat femeia la mânăstirea Cetățuia Negru Vodă, înainte să se prăbușească în prăpastie?

Ce a lăsat femeia la mânăstirea Cetățuia Negru Vodă, înainte să se prăbușească în prăpastie? Un pomelnic, o ultimă dorință pentru biserica de suflet din Spania și o brățară.

Traseul pe care l-a parcursul spre crucea dorințelor l-a transmis LIVE pe facebook pentru toți prietenii ei!

Anișoara Costache în vârstă de 50 ani venise tocmai din Spania din regiunea Castilia-La Mancha. A fost luată de la autocarul care a adus-o în țară de sora și cumnatul ei și la dorința Anișoarei, toți trei au făcut un pelerinaj la mânăstirea Cetățuia Negru Vodă din localitatea Cetățeni, județul Argeș.

A fost ultimul drum pentru Anișoara Costache. S-a prăpușit în prăpastie după ce i-a alunecat piciorul pe pietre și nisip și decedată a fost preluată de cei de la medicina legală, după care trupul neînsuflețit al femeii a ajuns în coșciug la rudele ei care o așteptau cu sufletul la gură.

Așa a ajuns Anișoara Costache, în localitatea Robeasca din județul Buzău unde va fi înmormântată, mâine, după ce a decedat pe 4 septembrie în Argeș.

Anișoara Costache nu era căsătorită, nu avea copii. La înmormântare va ajunge și preotul din comunitatea din Spania. Acesta a lăsat următorul mesaj pe pagina sa de socializare:

,,Dragi credincioși, am avut experiențe cu doamna Anișoara atât în pelerinajul din Israel, la care am luat amândoi parte cât și în viața de zi cu zi, fiind mereu activă în viața parohiei noastre. Era o persoană foarte veselă și sociabilă. Ajuta foarte multă lume, a botezat foarte mulți copii. În ultimele clipe din viața ei a fost cu gândul la parohia noastră, transmițându-ne un gând bun și un rămas bun, din păcate din acel loc, a scris Dan Constantin Cucul pe pagina de socializare.

 

About The Author

Related posts