VIDEO: Distracție pe cinste la ziua comunei Schitu Golești!

VIDEO: Distracție pe cinste la ziua comunei Schitu Golești!

Distracție pe cinste la ziua comunei Schitu Golești! Locuitorii din Schitu Golești s-au aflat în sărbătoare. Ansambluri folclorice, grupuri vocale, dar şi interpreţi îndrăgiţi de muzică populară au fost prezenţi la cea de-a XXV-a ediţie a zilei comunei. Gospodarii au avut ocazia să-şi prezinte produsele agricole într-o expoziţie organizată la vechea şcoala din satul Lăzăreşti.

Deschiderea evenimentului a avut loc la ora 13.00 cu un tedeum religios. Elevii din localitate au pregătit un program artistic. Pe scenă au urcat și grupurile vocal folclorice Mugurașii de la Schitu, Mlădițele Mihăeștiului, Maria Gheorghițoiu elevi ai școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești. Ansamblul folcloric Hora al căminelor culturale din Schitu Golești au pregătit un program artistic pentru toți cei care au participat la ziua localității aflată la ce de-a XXV-ediție.

Toți cei invitați au răspuns prezent edilului Vasile Tudorel Miriță, dar nu a fost loc de campanie electorală, spre dezamăgirea multora din cei prezenți. Era și cazul pentru că este o sărbătoare a localnicilor, Schitu Golești fiind o localitate cu cei mai mulți locuitori din nordul județului Argeș.

Premierea invitaților, decernarea diplomelor pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie și pentru elevii cu rezultate deosebite s-au făcut după ora 16.00.

Pentru recital au urcat pe scenă Petrică Mâțu Stoian, Gabriela Argeșeanu, Elena Sima, Radu Ștefan, Crinuța Dolbea, Grațian Bădescu, Ana Maria Cârstina, toți artiștii au fost acompaniați de taraful Cătălin Iancu.

Evenimentul s-a încheiat cu un foc de artificii, târziu în noapte.

About The Author

Related posts