VIDEO: Văcarul din Godeni a fost luat de apă!

VIDEO: Văcarul din Godeni a fost luat de apă!

VIDEO: Văcarul din Godeni a fost luat de apă!

Cantităţile importante de apă care au căzut până în timpul prânzului, au făcut ca nivelul râurilor să crească.

Aşa s-a întâmplat şi în comuna Godeni, acolo unde un bărbat a fost luat de viitură pe Râul Bughea.

Este vorba despre văcarul satului care a fost surprins de viitură pe islazul comunal şi dus pe apă câteva sute de metri. Au fost anunţate imediat autorităţile şi s-a demaract salvarea bărbatului. Un martor al evenimentului a precizat că bărbatul de 64 de ani a încercat să traverseze după vacile pe care le avea în grijă și atunci a fost surprins de un debit crescut de apă.

De la Detaşamentul de Pompieri din Câmpulung au plecat spre Godeni două echipaje cu două autospeciale, o barcă și un echipaj SMURD, dar şi un echipaj SAJ. Bărbatul a fost scos din apă de pompieri şi s-au început manevrele de resuscitare.

“Este văcarul satului. Cred că a vrut să treacă râul. Era apa mică, nu s-a gândit el că îl ia apa. Nu trecea prin apă prima oară acum, noi mai facem aşa ca să scurtăm drumul, sau aici pe oslaz stăm cu animalele. Ce credeţi că ne-am gândit vreodată că vine apa mare şi ne ia… niciodată. Dacă îl resuscitează atât cred că e mort deja. Nu a scăpat”, spune un bărbat venit să afle ce a păţit consăteanul lui.

La ora 14.57, a fost declarat decesul bărbatului de 64 de ani. Trupul neînsufleţit a fost transportat la SML în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

About The Author

Related posts