VIDEO: Viteza l-a ucis! Avea doar 22 de ani!
VIDEO: Viteza l-a ucis! Avea doar 22 de ani!

VIDEO: Viteza l-a ucis! Avea doar 22 de ani!

Grav accident rutier în această dimineață în judetul Arges. Un tânăr am murit și alți trei au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un cap de pod iar apoi s-a răsturnat.
Bolidul s-a lovit cu peste 150 km la oră de un cap de pod din beton şi s-a făcut praf. S-a întâmplat în localitatea Bogați din judetul Argeș, intr-o curbă, după ce șoferul, un tânăr de 22 de ani a pierdut controlul volanului.
La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la SMURD și de la ambulanță care i-au preluat pe cei trei tineri de câte 21 de ani și i-au dus de urgență la spital.
Șoferul mașinii tânărul de 22 de ani din Bogați, a murit pe loc. Era strivit între scaun și bordul care a intrat pur și simplu în el. Zeci de prieteni și cunoscuți s-au perindat toată ziua pe lângă mașina făcută praf și s-au închinat. Unii din cei veniţi la locul accidentului spuneau că Răzvan era un băiat liniştit, alţii au spus că avea boala vitezei…
Familia lui Razvan Stanciu trăiește o adevărată dramă. Săptămâna trecută tatăl băiatului a făcut accident vascular cerebral. De dimineață tânărul a murit, iar apoi mama lui a făcut un atac de panică și a fost nevoie de intervenția medicilor.

About The Author

Related posts