Viiturile au făcut ravagii în localitatea Lerești! VIDEO
Viiturile au făcut ravagii în localitatea Lerești! VIDEO

Viiturile au făcut ravagii în localitatea Lerești! VIDEO

Viiturile au făcut ravagii în localitatea Lerești! Instituția Prefectului județului Argeș cu ajutorul Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a făcut bilanțul pagubelor produse de ploile abundente ca urmare a codului portocaliu din data de 20.07.2021.

Au mai fost înregistrate pagube în comuna Lerești, unde, datorită erodării malului Râului Târgului, zona cabana Voina – Zona cabana Cuca, drumul a fost blocat de viitură. Au fost evacuați 5 adulți și 4 minori, fără autovehicule, aceștia vor fi cazați la o cabană din zonă până se vor retrage apele.

Prin Hotărârea nr. 5 din 20.07.2021, Comitetul Local pentru Situații de Urgență al UAT comuna Lerești, s-a dispus evacuarea persoanelor, a corturilor și rulotelor din zona Voina pe cursul Râului Târgului în amonte de Barajul Râușor. Astfel, au fost evacuate 60 de persoane care au fost cazate la Cabana Administrației Bazinale de Apă Argeș – Vedea și la Târgul Săptămânal Lerești. Din totalul de 84 de rulote campate în zonă, 60 de rulote au rămas campate fără persoane.

Urmare a raportului operativ primit la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș s-a organizat o comisie pentru evaluarea pagubelor.

About The Author

Related posts