Ziua protecţiei consumatorului sărbătorită la Câmpulung

Ziua protecţiei consumatorului sărbătorită la Câmpulung

Ziua protecţiei consumatorului sărbătorită la Câmpulung

Ziua mondială a drepturilor consumatorilor a fost sărbătorită şi la Câmpulung. Cu această ocazie, elevii din instituţiile de învăţământ din Câmpulung, care au participat la concursul organizat de Asociaţia Protecţiei Consumatorului din municipiu, au fost premiaţi.

15 martie este declarată Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor. Cu acsată ocazie, Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din Municipiu a organizat o serie de evenimente dedicate acestei zile. Preşedintele asociaţiei, Ion Ciculescu, a împărţit cetăţenilor fluturaşi cu drepurile pe care le au consumatorii.
În Sala de festivităţi a Primăriei Municipiului s-a organizat o sesiune de informare şi un concurs pe teme de protecţie şi protejare a consumatorilor.. Organizatorilor li s-au alăturat mai mulţi agenţi economici din zonă. Făcând o comparaţie între legislaţia statelor din vestul Europei şi legislaţia noastră, invitaţii au scos în evidenţă modul prin care putem să deosebim produsele ce se încadrează în normele europene de cele care nu respecta aceste standarde. În urma concursului organizat de Asoţiaţia Protecţiei Consumatorilor Câmpulung echipele câştigătoare, cât şi profesorii coordonatori au primit diplome şi premii.

Materialul informativ oferit de Asociaţia pentru Protectia Consumatorilor din Câmpulung, cetăţenilor dar şi concursul susţinut în fiecare an de ziua protecţiei consumatorilor sunt binevenite în contextul unui comerţ destul de agresiv în România.

About The Author

Related posts