a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Laptele de măgăriță, la mare căutare în Câmpulung

Alte Știri

Laptele de măgăriță, la mare căutare în Câmpulung. Nu pe la tarabele din piață ci prin supermarketuri.

Laptele de măgăriță costă aproape 10 euro. Vorbim aici de o cantitate de 200 ml. Vânzătorii spun că este destul de scump dar nu rămân niciodată cu el pe raft. Mai ales după Pandemie și adulții l-au căutat pentru protecția organismului la coronavirus.

Laptele de măgăriță, la mare căutare în Câmpulung

„LAPTELE DE MĂGĂRIŢĂ ARE 96% DIN CARACTERISTICILE LAPTELUI MAMAR ŞI ARE O ENZIMĂ CARE ASIGURĂ IMUNITATEA ORGANISMULUI. (…). ESTE ACHIZIŢIONAT MAI ALES PENTRU BEBELUŞI, PENTRU CĂ ACUM FEMEILE DEVIN MAME MAI TÂRZIU ŞI MULTE NU MAI POT ALĂPTA. PRINCIPALII CLIENŢII SUNT MĂMICILE”, SPUN CRESCĂTORII DE MĂGĂRIŢE.

„CONŢINE OMEGA 3, OMEGA 6, CHIAR ŞI ÎN CURELE DE SLĂBIRE E BUN. FEMEILE ÎL FOLOSESC EXTERN PENTRU TEN ȘI PĂR”, A MAI SPUS FERMIERUL.

Laptele de măgărița poate părea o băutură surprinzătoare pentru unii, fiind relativ recent apărut în comerțul din Europa. Însă este folosit de mii de ani în alte parți ale lumii. Se spune că în Antichitate, zeița Cleopatra îl folosea pentru a-și păstra frumusețea pentru care era renumită.

Motivul pentru care laptele de măgăriță este din ce în ce mai căutat pentru consumul larg este compoziția sa asemănătoare cu a laptelui matern. Atât din punct de vedere al Ph-ului, cât și din perspectiva nutrițională.

Este considerat un produs de specialitate deoarece este destul de dificil de găsit. Fermele au, de regulă, între 5 – 30 de măgărițe care produc aproximativ un litru de lapte fiecare. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie