web analytics
Breaking News
Costin-Andrei Oncescu a mai adăugat în portofoliu încă o medalie de aur!

Costin-Andrei Oncescu a mai adăugat în portofoliu încă o medalie de aur!

Echipele de seniori şi juniori ale României au obţinut patru medalii de aur şi trei medalii de bronz la ediţia 2017 a Turneului Internaţional de Informatică Shumen din Bulgaria, informează Ministerul Educaţiei.
Medaliile de aur au fost cucerite de lotul de seniori format din Costin-Andrei Oncescu (Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel), Andrei Popa (Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui), Alex Tatomir (Colegiul Naţional „Nicolae Bălcescu” din Brăila) şi Ştefan Constantin-Buliga (Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti).
Olimpicii români au fost însoţiţi şi pregătiţi de profesorii Marius Nicoli (Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova) şi Adrian Panaete (Colegiul Naţional „August Treboniu Laurian” din Botoşani), respectiv de studenţii Lucian Bicşi şi Teodor Stelian Ionescu, ambii de la Universitatea Bucureşti.
Competiţia s-a desfăşurat în localitatea bulgară Shumen, în perioada 22-26 noiembrie, fiind la a VIII-a ediţie în format internaţional (iniţial concursul se adresa exclusiv liceelor de informatică din ţara gazda). Au participat loturi naţionale şi echipe ale mai multor licee cu profil informatic din Bulgaria, Moldova, Polonia, România, Rusia, Serbia şi Ucraina.
Sursă foto: facebook – Costin Andrei Oncescu

About The Author

Related posts