O tânără de 18 ani la un pas să aibă soarta fetelor de la Caracal
O tânără de 18 ani la un pas să aibă soarta fetelor de la Caracal

O tânără de 18 ani la un pas să aibă soarta fetelor de la Caracal

O tânără de 18 ani la un pas să aibă soarta fetelor de la Caracal. Aceasta a scăpat ca prin minune după ce iubitul ei a răpit-o cu o dubă și a vrut să o omoare după care și el să își pună capăt zilelor.

Norocul adolescentei a fost că o cameră de supraveghere a surprins momentul în care bărbatul o urca pe fată în dubă. Din fericire martorii au alertat autorităţile, iar tânăra a scăpat cu ajutorul poliţiștilor.

Se pare că fostul iubit a recurs la acest gest, pe motivul supărării că fata nu vrea să se împace cu el. A preferat mai bine să o agreseze și să îi spună că a scris deja bilete de Adio.

,,M-a urmărit. A ieșit de pe o uliță și a mers mult timp în spatele meu. L-am simțit dar nu mi-a trecut prin cap că are ceva în gând în ceea ce mă privește. M-a amenințat că dacă nu mă sui la el în mașină mă bagă el cu forța. Am refuzat, dar a înfipt mâinile în mine, m-a lovit cu capul de ușă, am pierdut un cercel pe care l-au găsit ulterior polițiștii. M-a băgat în carlinga dubei după care mi-a dat cu pumnii și picioarele. Am multe lovituri pe corp. A spus că mă omoară după care își ia viața să nu mai rămână nicio probă. A scris bilete pentru mama mea, sora mea, pentru familia lui”, a declarat victima pentru un post local de televiziune.

Adolescenta a fost văzută de un trecător și cum prin zonă trecea un echipaj de poliție acesta i-a anunțat pe oamenii legii. I-a fost deschisă ușa pe partea dreaptă de acel trecător iar adolescenta a sărit direct la poliție în mașină. Iubitul fetei a fugit cu mașina și nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor. A aruncat caietul cu toate declarațiile prin care își motiva gestul de sinucidere și de crimă. Până la urmă bărbatul a fost reținut de polițiștii de la Curtea de Argeș după ce a fost identificat în trafic.

,,Polițiștii din cadrul poliției municipiului Curtea de Argeș au reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani din localitatea Domnești bănuit de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate și loviri sau alte violențe. Bărbatul este bănuit că în cursul zilei de 26 spetembrie ar fi încercat să o ia cu forța pe o tânără de 18 ani în autovehiculul cu care se deplasa. Aceasta s-ar fi opus, după care ar fi lovit-o pe tânără după care ar fi părăsit locul faptei fiind identificat în scurt timp de către polițiști”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, agent șef Florin Popa.

Cadrele didactice de la Liceul Tehnologic Petre Ionescu Muscel din Domnești unde învață tânăra sunt în alertă urmând a purta discuții cu elevii de aici pentru a evita stfel de evenimente dramatice pe viitor.

,,Incidentul nu a avut loc într-un loc vizibil astfel paznicul unității de învățământ nu ar fi avut cum să intervină. Agresorul nu este elev al școlii noastre. Suntem suprinși de incident și facem toate demersurile astfel încât să avem niște discuții cu elevii școlii noastre să știm cum să reacționăm în astfel de situații similare”, a declarat directorul liceului Ovidiu Nicuț.

Magistrații au decis ca bărbatul să fie cercetat în arest la domiciliu pentru tentativă de lipsire de libertate dar și loviri și alte violențe. Fata este acum hotărâtă să obțină în instanță un ordin de restricție deoarece se teme pentru viața ei atunci când fostul iubit va fi liber.

About The Author

Related posts