Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Tineri morți într-un accident rutier pe DN 73!
Tineri morți într-un accident rutier pe DN 73!

Tineri morți într-un accident rutier pe DN 73!

Tineri morți într-un accident rutier pe DN 73! Este al șaselea accident mortal pe drumul național care leagă Câmpulungul de Pitești, de la începutul anului până în prezent. Cumplitul accident  în urma căruia au murit doi tineri unul de 17 ani, altul de 18 ani s-a produs pe raza localității Schitu Golești, în zona Dispensarului.

Cel de-al treilea tânăr tot de 18 ani care se afla în mașină este în stare gravă, fiind transferat de urgență de la spitalul Câmpulung la cel din Pitești. Șoferul care gonea mașina cu numere roșii, marca Opel este din Godeni și nu avea permis de conducere.

Acesta se pare că a făcut niște manevre greșite în trafic și din cauza vitezei excesive a ajuns cu mașina sub un autocar care circula pe acest drum. Din fericire în autocar nu se aflau pasageri, mașina îndreptându-se spre garaj.

La fața locului au intervenit două mașini de la Descarcerare una de la Câmpulung, alta din Mioveni dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi tineri. Tânărul de 17 ani, după ce a fost extras din mașină a decedat la fața locului, iar cel de 18 ani a murit în Ambulanță pe drumul spre spitalul Câmpulung. Mașina avariată este daună totală, după ce a fost decopertată pentru extragere victimelor de către pompieri.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

About The Author

Related posts