Trofeul care se acordă Festivalului de Film cu tematică religioasă, de la Curtea de Argeş este realizat de SCM Argcoms

Trofeul care se acordă Festivalului de Film cu tematică religioasă, de la Curtea de Argeş este realizat de SCM Argcoms

Timp de două zile, la Curtea de Argeş are loc Festivalul – concurs de film cu tematică religioasă organizat de Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului în colaborare cu Consiliul Judeţean Argeş, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş şi Societatea Română de Televiziune, Festivalul-Concurs cu Tematică Religioasă ”Lumină din Lumină”, ediţia a XXII-a.

Joi, 14 mai, de la ora 16.00 – are loc vizionarea filmelor din cadrul Festivalul-concurs de film cu tematică religioasă ”Lumină din lumină” – la Palatul Episcopal – Sala Manole.

Vineri, 15 mai, de la ora 11.00 – Festivitatea de premiere a Festivalului – concurs de film cu tematică religioasă ”Lumină din lumină” şi vernisajul Expoziţiei concurs naţionale de icoane ”Rugămu-ne Ţie!” – la Palatul Episcopal – Sala Manole.

,,Organizatorii ne-au contactat, să le realizăm noi, anul acesta trofeul pentru festivalul de film cu tematică religioasă. Este un trofeu destul de complicat din punct de vedere al graficii, dar sunt convins că angajaţii societăţii meşteşugăreşti pe care o conduc, îl vor scoate ca la carte, pentru că noi am lucrat de-a lungul timpului şi modele mult mai complicate, pentru străinătate. Ne-am bucurat că noi am fost aleşi, să realizăm acest trofeu care să plece din Curtea de Argeş către câştigători”, ne-a declarat Nichita Sandu, directorul SCM Argcoms de la Curtea de Argeş.

 

About The Author

Related posts