web analytics
Breaking News

VIDEO: Cea mai dulce, dulce, dulce și impresionantă expoziție la Câmpulung!

VIDEO: Cea mai dulce, dulce, dulce și impresionantă expoziție la Câmpulung!

Cea mai dulce, dulce, dulce și impresionantă expoziție la Câmpulung! Acest lucru a transformat Muscelul într-o minunăție dulce. Grație atelierelor ,,Un Băiat și o Fată”, din Câmpulung.

Picturile de pe simeze au fost coborâte prin talentul graficianului Danei Vătășescu pe torturi. Nu au fost orice fel de picturi, ci ale celor mai recunoscuți artiști plastici din țară, ce fac facte din Cenaclul I.D. Negulici.

Pe lângă torturi au fost expuse pe șevalete și tablourile artiștilor plastici –  Nelu Constantin, Rareș Kerecheș din Sighișoara, Paul Mânguță din Târgoviște, Duță Nicușor Tiberiu din Pitești, Any Vasilescu din București, Radu Goya din Alba Iulia, Galina Vieru din Chișinău, Grigore Stan din Târgoviște, Elena Vasilescu din București, Gabriel Grama din Grecia, pentru că lucrările acestora au fost reproduse și pe torturi de graficianul Dana Vătășescu.

La orele prânzului, torturile pictate manual au fost expuse în holul primăriei Câmpulung. Vizitatorii se pot bucura de aceste minunății dulci până sâmbătă, 21 iulie.

Mai bine spus tablourile au fost transformate în torturi, nu doar aspectul fiind impresionant dar și gustul.

Cei care au trecut pragul primăriei Câmpulung, au mai avut parte de multe surprize.

Instituția publică a fost transformată în tort la fel și orașul Câmpulung, pe harta țării, din care au fost serviți apoi toți invitații prezenți la eveniment.

Toate eforturile depuse de managerul Florina Vuței și graficianul Dana Vătățescu au fost răsplătite cu medalii oferite de directorul Casei de Cultură ,,Tudor Mușatescu”, Liviu Cioacă.

 

 

About The Author

Related posts