Fanii universului LEGO sunt așteptați weekendul acesta la VIVO! Pitești
Fanii universului LEGO sunt așteptați weekendul acesta la VIVO! Pitești

Fanii universului LEGO sunt așteptați weekendul acesta la VIVO! Pitești

În școli a sunat clopoțelul de intrare la ore, însă VIVO! Pitești sună clopoțelul pentru distracție! Fanii argeșeni ai universului LEGO se pot bucura în acest sfârșit de săptămână de o expoziție care aduce în orașul nostru construcții LEGO impresionante, realizate de pasionați de toate vârstele, din întreaga țară. Între 15 și 17 septembrie, la expoziția ”Galaxia Brickenburg.

Zilele Fanilor LEGO®”, copiii vor putea admira construcţii şi seturi deosebite de jucării şi îşi vor lăsa imaginaţia să zburde la atelierele de creaţie LegoLand, unde vor construi o lume colorată din cărămizi LEGO. Evenimentul este la a doua sa ediție la Pitești, iar organizatorii spun că de data aceasta exponatele vor fi și mai spectaculoase ca cele de anul trecut, când au adunat în jurul lor admiratori de toate vârstele, iar părinții și copiii au petrecut ore în șir la atelierele de creație, construind jucării din LEGO.

Vizitarea expoziției este gratuită, iar accesul se poate face între orele 10.00 și 22.00, în cele trei zile de eveniment. Piesele LEGO stimulează creativitatea și îndemânarea copiilor, iar mulți dintre ei nu renunță la construcția figurilor 2D și 3D nici la maturitate, fiind cu adevărat captivați de universul fascinant al micilor piese colorate. În zilele noastre, LEGO a devenit mai mult decât un joc, fiind un adevărat fenomen.

Duminică, de la ora 16.00, cei mici pot urmări un spectacol de teatru de păpuşi și vor avea parte de premii speciale. Copiii redescoperă lumea copilăriei numai la VIVO! Pitesti! Mai multe detalii despre eveniment puteţi afla de pe site-ul VIVO! Piteşti, www.vivopitesti.com şi de pe pagina de Facebook a centrului comercial, www.facebook.com/VIVOPitesti

About The Author

Related posts